Ons manifesto:
Imagine. Create. Generate.

Dimenco Simulated Reality Videoproductie 10

Een wereld creëren die nog niet bestaat. Dat is wat ons bezig houdt.

En we hebben alles in eigen huis. Zelfs een in-house filmstudio. Maar Twisted is meer dan een boutique productiemaatschappij. We gebruiken emotie, strategie, design en technologie om pakkende merkverhalen te vertellen. Over die splinternieuwe technologie, die medische of farmaceutische vinding of die succesvolle innovatie.

Twisted studio

Storytelling

Storytelling van de bovenste plank om de boodschap over te brengen en onze doelen te bereiken. We bedenken originele ideeën en brengen deze op spectaculaire wijze tot leven. We willen de kijker grijpen wanneer ze het het minst verwachten. Ongeacht het medium, ongeacht het kanaal waarop ze onze content ervaren. Film, animatie, online of mixed reality.

Online videostrategie

In plaats van in te zetten op alleen grootse videoproducties, kijken we ook naar kleinere producties in serie-vorm. Hiermee kunnen we veel regelmatiger, verspreid over een langer periode, de doelgroep bereiken. Wij helpen de online videostrategie naar een hoger plan te tillen door gebruik te maken van het 3H-model (Hero, Hub, Hygiene) bedacht door Google.

Aerial VFX shot burning city

Met het Hero, Hub en Hygiene model van Google maken we onderscheid tussen verschillende soorten videocontent

Hero-content is het soort video waar je als marketeer echt blij van wordt. Dit zijn hoogwaardige videoproducties, die een hoge impact genereren bij een groot publiek.

Hub-content is meer geschikt voor engagement met de doelgroep en wordt regelmatig en op vaste momenten gepubliceerd. Het is de content waarvoor kijkers terugkomen. Denk aan vaste formats, series of terugkerende reeksen.

Hygiene-content
is de minst spannende content. Denk aan instructievideo’s en tips & tricks. Video’s die iets uitleggen en vragen beantwoorden. Hygiene is videocontent die elke dag relevant is en dus belangrijk in de videostrategie.

Ons manifesto: Imagine. Create. Generate.