Augmented reality (AR) productie. Wij maken een magische interactieve mix van digitale content en de realiteit.

Augmented Reality - AR - Villa projectie op locatie 002

Een laag van digitale content over de èchte wereld.

Augmented reality, de naam zegt het al: een toegevoegde realiteit. Bij augmented reality wordt een digitale content laag over de echte wereld geprojecteerd. Dit kan bijvoorbeeld een smartphone of iPad zijn. Door de camera wordt de echte wereld geregistreerd. Met behulp van GPS en sensoren, wordt de omgeving gescand en getracked, waarna de digitale content hier perfect passend overheen geplaatst wordt, zelfs als je beweegt. Deze gecombineerde weergave is zichtbaar op het scherm.

Kempen Transport Bedrijfsfilm HUD display VFX

Augmented reality is toegankelijk en bereikbaar

De toegankelijk van augmented reality is een groot voordeel ten opzichte van virtual reality. Hiervoor hoeven geen virtuele 3d omgevingen worden gemaakt en de krachtige computer en VR bril, zijn niet noodzakelijk. Door de AR kit van Apple en ARCore van Google zal deze adoptie nog sneller gaan. De nieuwe iPad Pro heeft zelfs een LiDAR camera, die via kleine lasers een exacte scan (pointcloud) van de omgeving maakt. Tracking en positionering van objecten wordt hierdoor nog veel accurater.

Realiteit gemixt met een digitale informatielaag: Augmented reality en Mixed reality

Met AR en MR combineren we de ‘echte’ wereld met een digitale toevoeging, zoals 3D objecten en interactiviteit. Dit kunnen producten of diensten zijn die je kunt ervaren op je mobile of tablet òf kunt beleven door een Magic Leap of Hololens bril.

Neem contact op

Augmented Reality AR Sofa demo