Elastos Smartweb Powered By Blockchain Music No Text

Hallo. Wij zijn een creative content agency voor animatie, film en online

Wij voelen ons thuis in healthcare, high-tech en innovatie

Twisted is een creative content agency uit Eindhoven. Gespecialiseerd in zowel merkgerichte contentstrategie als full-service productie voor de high-tech, healthcare en innovatie sectoren. We bedenken, produceren en activeren boeiende content die presteert.

Gro Design We Design User Experiences Videoproductie Frame05

Wij helpen klanten hun merk succesvol te maken met digitale media.

We produceren een breed scala aan video content, van live action tot animatie. Onze creatieve teams zoeken voortdurend de grens op en hebben onbegrensde mogelijkheden.
We experimenteren voortdurend met de nieuwste technologieën om met innovatieve oplossingen te komen. Onze manier om onderscheidend te zijn èn te blijven.

Over Twisted

Dimenco DEVKIT closeup 3 D

Ons manifesto: Imagine. Create. Generate.

Onze creatieve teams bestaan uit regisseurs, producers, copywriters, animators, CG-artiesten en developers. Alles is digitaal wat we doen. Van animatie en film tot volledig meeslepende AR/VR en online experiences.

Meer over onze strategie

AVT Connecting endless possibilities Animatie Kaleido Top

We create (filthy) rich content!

Bij Twisted geloven we niet alleen in creatieve video content. We dragen ook een commerciële verantwoordelijkheid voor de uitvoering van de video content die we maken. Al meer dan twee decennia lang vertrouwen topmerken op Twisted om honderden geweldige video's en animaties te produceren. Daag ons uit en werk met ons samen. Het zal je bevallen!

Bekijk onze expertises