3D animatie
Realisme is wat we nastreven.

3D Animatie in combinatie met film - Brainport Eindhoven Piano met robothand

Ons 3D animatie expertise in combinatie met film zorgt voor creatieve vrijheid

Met behulp van 3D animatie kan het onzichtbare zichtbaar gemaakt worden. Situaties die niet te filmen zijn, of simpelweg nog niet bestaan. Onze focus ligt op medische, high-tech, innovatieve, industriële en 3D product animaties. Hierin streven we naar een ongekend level van realisme. Wij leveren high-end 3D animaties als preferred supplier voor o.a. TNO, Aquantia en alle divisies van Philips.

3D animatie - Creatie voor high-tech NTS Laser Weld

Creatieve 3D animatie gemaakt in Eindhoven

Ons 3D animatie portfolio bestaat niet alleen uit technische, realistische boodschappen. We zetten 3D animatie ook in voor commercials. Voor het maken van een animatic (geanimeerd storyboard), maar ook voor het compositing van 3D objecten in film. Post production en special effects worden bij Twisted tot het uiterste gedreven. De creatieve vrijheid die 3D ons biedt is eindeloos.

3D animatie portfolio

Hardt - Hyperloop - Key Art 02 - 3D render realistisch

Realistische 3D animaties van producten of processen

Onze 3D-artists maken het ondenkbare mogelijk: hyper realistische weergaven van producten of processen die zich nog in conceptfase bevinden. Wij modelleren, texturen, belichten en renderen de mooiste 3D visualisaties in eigen huis. Twisted levert 3D animaties aan veeleisende klanten. Wij investeren doorlopend in nieuwe vaardigheden en technologieën om onze klanten premium kwaliteit te bieden. 3D animaties van het hoogste niveau!

Neem contact op

Bekijk ook deze expertises