We creëren boeiende interactieve ervaringen en online applicaties.

Website grid closer

Webdesign en UI design

We willen niet alleen mooie dingen maken. Het moet zinvol zijn, maar bovendien ook goed werken. Onze interaction designers en ontwikkelaars bieden een breed scala aan vaardigheden en services, waaronder web development, custom coding en Unreal / Unity - ontwikkeling voor AR en VR. Zo brengen we digitale producties naar een hoger niveau.

Websites met rich content custom made

Veelzijdigheid is een van onze belangrijkste sterke punten

We leveren niet alleen een doordacht UX-ontwerp; we gebruiken ook onze unieke talenten voor het maken van content.

Website PHC 3D render van device Grid

Rich content voor je website? — We've got your back!

Responsive design. Perfecte weergave op elk apparaat, ongeacht de schermgrootte.

Twee decennia lang bedenken, ontwerpen en ontwikkelen wij geïntegreerde branding- en marketing campagnes voor web, mobile en social media. Wij doen dit door het vertellen van verhalen, helder design en met behulp van innovatieve techniek. Hands-on, no-nonsens en on-time.

VD Akker webdesign overview pages 01

Websites om binnen no-time je concurrentie achter je te laten

VD Akker is een goed voorbeeld van zo'n klant waar we echt tot het gaatje zijn gegaan. Responsive webdesign, maatwerk 3D content en een occasion app voor de 2 belangrijkste mobile platformen. Check op je Android of iPhone de nieuwste pareltjes.

Bekijk project

Aanwezigheid op het internet is cruciaal. Wàt je laat zien is nog veel belangrijker.

Gelukkig zijn er veel manieren om online zichtbaarheid te krijgen door de kracht van digitale marketing. Met een strategische aanpak via meerdere kanalen, waaronder betaald zoeken, organische zoekresultaten, content marketing en sociale marketing. Twisted kan helpen door te adviseren over de juiste strategie en deze uit te voeren.

Webdesign Hyde Park homepage

Eenvoudig onderhouden van je website

Een belangrijk element van het actueel houden van de website is het Content Management Systeem. Het moet weinig tot geen moeite kosten voor een content manager om content te wijzigen of blogs te plaatsen. Binnen Twisted werken we daarom veel met Craft, Wordpress en het ideale startup platform SquareSpace.

Online portfolio