Karakter animatie.
Breng uw verhaal tot leven!

Het reduceren van complexe materie tot de essentie of eenvoudig weg een karakteristieke scene uitbeelden. Karakter animatie biedt uitstekende oplossingen om de aandacht vast te houden op een leuke & informatieve manier. In 2D of 3D, wij brengen uw verhaal onder de aandacht met onze passie voor karakter design en animatie.

Animatie zit in ons DNA

Onze animatoren brengen leven in de karakters. Zij creëren de illusie van gedachten, emotie en persoonlijkheid in uw animatie om het verhaal duidelijk te maken in een begrijpelijk en vermakelijke vorm. Wij maken uw publiek net zo enthousiast over uw product als wij zijn over karakter animatie.

De typische levensgenieter en de herkenbare gadgetfreak of big spender. Karakter animaties lenen zich uitstekend voor het uitbeelden van typetjes die op hun beurt weer een verhaal helpen overbrengen. Wij houden ons dan ook graag bezig met deze vorm van karakter animatie en design.

Freo karakter design animatie 1
Freo karakter design animatie 2
Freo karakter design animatie 3
Freo karakter design animatie 4

Storyboarding fase

Het storyboard is hèt middel om alle ideeën en gebeurtenissen in de goede volgorde te zetten en de eerste gedachten over geluid (we hebben het over een audiovisueel medium) te noteren. Het is een noodzakelijk hulpmiddel om het filmplan te ontwikkelen, structureren en organiseren.

TNO karakter design SLACKTIVISME 1
TNO karakter design SLACKTIVISME 2
TNO karakter design SLACKTIVISME storyboard 1
TNO karakter design SLACKTIVISME storyboard 2
TNO karakter design SLACKTIVISME storyboard 3
TNO karakter design SLACKTIVISME storyboard 4
TNO karakter design SLACKTIVISME storyboard 5
TNO karakter design SLACKTIVISME storyboard 6

Meer expertises