Virtual reality productie. We creëren interactie in de virtuele wereld (VR).

Hardt - Hyperloop - Key Art 02 - 3D render abstract

Virtual reality geeft een intense beleving. Jij bent het verhaal.

Virtual reality brengt je in een door de computer gegenereerde realiteit die wordt ervaren door middel van een VR bril. Je hebt de mogelijkheid om door de 3D omgevingen te bewegen en ermee te interacten. Het gevoel dat je fysiek aanwezig bent in een niet-fysieke wereld is een ongelooflijke sensatie.

Dimenco VFX shot Interaction with man

VR producties van schets tot eindproduct

Door jarenlange ervaring in CGI en VFX is het voor ons vanzelfsprekend om ook virtual reality (VR) producties te ontwikkelen.

Het is een fusie van onze twee favoriete competenties: 3D animatie en interactiviteit. Hierdoor kunnen we volwaardige ervaringen creëren die je letterlijk onderdompelen in een virtuele realiteit.

Volumetric video maakt VR en AR persoonlijk

Het gebruik van 3D geanimeerde karakters kan een onpersoonlijke, afstandelijke indruk geven. Volumetric video brengt hier verandering in. De beweging en expressie van een mens wordt perfect gevangen door 32 camera’s die vanuit alle hoeken een realistische weergave reproduceren op een 3D gescande mesh van deze persoon. Deze digitale reproductie heeft 'echt volume' in tegenstelling tot conventionele video en is te gebruiken in VR, AR of film.

Volumetric video opname
Volumetric video te gebruiken voor VR visualisaties
Volumetric video 3D scan in proces
Volumetric video 3D gescande mesh in virtual reality
Space Room Serina Still 01

In-house Unreal en Unity development

Animatie hebben we in de vingers, evenals het modelleren van 3D objecten in low-poly. Bovendien hebben we verstand van belichting en materialen. Het moet tenslotte mooi, maar ook ‘snel’ worden - in real time. Ons development team beschikt ook over technische oplossingen voor de koppeling tussen de Unity en Unreal platformen en de back end.

Stairs 0341

Ervaar een locatie op afstand — de kracht van virtual reality.

Neem contact op