3D animatie. Zien is geloven!

Onze 3D-artists maken het ondenkbare mogelijk: hyper realistische weergaven van producten of processen die zich nog in conceptfase bevinden. Wij modelleren, texturen, belichten en renderen de mooiste 3D visualisaties in eigen huis. Twisted levert CGI en 3D animaties aan veeleisende klanten. Wij investeren doorlopend in nieuwe vaardigheden en technologiën om onze klanten premium kwaliteit te bieden. CGI en 3D animaties van het hoogste niveau!

Onze focus ligt op medische 3D animatie, high tech- en industriële 3D animatie en 3D product visualisaties. Wij leveren high-end 3D animaties als preferred supplier voor o.a. TNO, Aquantia en alle divisies van Philips.

Product visualisaties

Foto realistische 3D product visualisaties. Niet van echt te onderscheiden! Handig als een product nog niet bestaat… Maar 3D visualisatie is ook als alternatief voor fotografie te overwegen. Na de investering in het model, de materialisatie en de studio settings is eigenlijk alles mogelijk, tegen een fractie van de kosten van fotografie. De mogelijkheid om het geheel te animeren is daar een interessante bijkomstigheid van. Van statisch naar bewegend beeld - impact.

3d - still - render

3D animatie - Product visualisatie render - watch logo
3D animatie - Product visualisatie render - watch side
3D animatie - Product visualisatie render - watch front

Creatieve 3D animatie

Ons 3D animatie portfolio bestaat niet alleen uit technische, realistische boodschappen. We zetten 3D animatie ook in voor commercials. Voor het maken van een animatic (geanimeerd storyboard), maar ook voor het compositen van 3D producten in film. Post production en special effect worden bij Twisted tot het uiterste gedreven. De creatieve vrijheid die CGI ons biedt is eindeloos.

3D Expertise

Ons 3D animatie portfolio bestaat niet alleen uit technische, realistische boodschappen. We zetten 3D animatie ook in voor commercials. Voor het maken van een animatic, maar ook voor het compositen van 3D producten of 3D karakters in film. Post production en special effects worden bij Twisted tot het uiterste gedreven. De creatieve vrijheid die CGI ons biedt is eindeloos.

3D Product visualisatie quad - wireframe
3D Product visualisatie quad - shaded
3D Product visualisatie quad - normal
3D Product visualisatie quad - beauty pass