Inspirerende verhalen vertellen in beeld. Persoonlijk, empathisch, integer.

Medische en farmaceutische animaties met blijvende impact. Kennisdeling is evident in healthcare.

Twisted maakt medische animaties, films en productvideo’s voor healthcare, life sciences en farmaceutische bedrijven. We helpen complexe boodschappen te vereenvoudigen en vertellen het verhaal op inspirerende wijze. Healthcare video's kunnen emotionele en persoonlijke onderwerpen belichten, maar de creatieve aanpak van ons team is niet altijd somber. Onze healthcare video's dragen bij aan het delen van relevante kennis.

Cancer Double Exposure

Het onzichtbare, zichtbaar maken. En met een reden.

De merken waarvoor we werken, lossen echte gezondheidsproblemen op. Ze voorkomen òf genezen zelfs de grootste bedreigingen van onze volksgezondheid. Maar hoe verbluffend ze ook zijn, hun oplossingen zijn alleen echt nuttig als ze ook daadwerkelijk worden gebruikt. En daar komen wij in beeld. We zetten de wetenschap achter deze innovaties om in boeiende, creatieve content door tot de kern te komen waarom ze er echt toe doen. Want alleen zo blijft de gezondheidszorg transformeren.

Healthcare portfolio

Waardevolle content positioneert u als een autoriteit in uw branche.

Ongeacht uw niche, moet goede content de kern vormen van uw strategie. Hiermee worden nieuwe bezoekers naar uw website getrokken en omgezet in leads. Zo kan op de lange termijn een stabiele relatie met partners opgebouwd bouwen. Waardevolle content positioneert u als een autoriteit in uw branche en een expert in de onderwerpen waarover u berichten plaatst.

Bloodstream Styleframe 001

Animatie maakt het visualiseren van plaatsen die moeilijk te filmen zijn mogelijk.