Stadion LED boarding

Actiematig communiceren in stadions

Stadion LED Boarding - Philips Space challenge - Memphis

TV Broadcast op 97 x 24.576 cm

Twisted heeft een expertise ontwikkeld in LED boarding communicatie in stadions. Wij begrijpen alles van visuele communicatie, animatie, leesbaarheid, attentiewaarde, en airtime op TV. We zijn in staat een merk te versterken door onderscheidende uitingen te creëren, waarbij de identiteit overeind blijft.

Stadion LED Boarding - Gentiluomo - Memphis Depay Freekick

Content creatie

Wij zijn in staat snel en pragmatisch te werken. Ook voor dit afwijkende formaat. De reguliere banner heeft een verhouding van 48 x 1024 pixels, een ongebruikelijk formaat voor een animatie. Het vergt kennis en creativiteit om hier in 15 seconden een krachtige boodschap op weer te geven. We bedenken hiervoor thematische merk campagnes, weergegeven in spectaculaire motion graphics animaties, zodat de de kijkers thuis èn de fans in het stadion op impactvolle wijze worden bereikt.

Onze LED boardinganimaties worden naadloos gestiched en variabel getimed, afhankelijk van de programmering. Single boards, double boards of een complete ring. Het is allemaal mogelijk. Wij zorgen voor de content en de distributie ervan naar de stadions. Met onze eigen 3D tools zijn we in staat om een preview te doen in ieder gewenst stadion ter wereld. 

Stadion LED Boarding - Philips-Ambilight-weken