Responsive websites, webshops en mobile apps met als doel: een blijvende indruk achterlaten èn converteren!

Om dat met uw website te laten bereiken richten wij ons op de user experience. We kijken naar wat de gebruiker nodig heeft èn verwacht. Daarom bedenken we slimme interaction designs. Onze designers zorgen samen met onze copywriters voor heldere communicatie om de juiste doelgroep te bereiken èn te raken.

Responsive webdesign

Het gebruik van internet op mobile is evident. Google heeft recent een rankingsfactor toegekend aan websites die een mobile versie laten zien op een smartphone. Sterker nog, websites die geen mobiele of responsive weergave hebben, zijn in ranking gedaald. Penalties dus. Wij bouwen uw responsive website, volgens het mobile first principe, zodat deze op alle devices goed weergeven.

Responsive website - example animation

Rich content

Wij zijn niet alleen volkomen interactive; we hebben ook animatie als geen ander in de vingers. Hierdoor zijn we dus in staat om onze websites te voorzien van rich content. En dat is waardevol nu internet, televisie en mobile elkaar steeds meer overlappen. Ons team bestaat uit designers, storytellers, animators, web developers en online strategen.

Realiseren van conversie op uw website begint met een doordachte strategie.

Wireframes & prototypes.

Native apps.

 

Clienten

Wij werken voor fantastische klanten als Philips, Eindhoven Airport, CZ, Snapon, en De Lage Landen. Nieuwsgierig naar wat we maken voor deze merken? Bekijk dan ons portfolio.

logo-tno

logo-cz

logo-eindhovenairport

logo-civolution

logo-philips

logo-dll

logo-snapon

logo-aquantia