Motion graphics, illustraties die tot leven komen.

Kersverse motion graphics uit Eindhoven! Twisted heeft een specialisme opgebouwd in het ‘tot leven brengen’ of ‘animeren’ van illustraties. Dit kan 2D, 2,5D of 3D betekenen. Deze vorm van animatie wordt vaak toegepast in webvideos, tutorials, product demo’s, corporate messages en commercials. Je ziet ze dagelijks voorbij komen op tv en internet. Twisted beschikt over een rijk portfolio met uiteenlopende voorbeelden van kleurrijke, dynamische producties. Mèt of zonder knipoog.

Infographics

Infographics animatie is een animatie stijl die zich goed leent voor het vertalen van een corporate, high level message. Door gebruik te maken van herkenbare iconen en symbolen kan de hoeveelheid tekst drastisch worden verminderd, waardoor de animatie cleaner blijft, maar toch communiceert.

.

motion graphics - civolution - infographics - animatie
motion graphics - civolution - infographics - animatie
motion graphics - civolution - infographics - animatie

Corporate branding

Motion graphics animaties zijn bij uitstek geschikt om ze binnen een corporate identity te produceren en ze te conformeren aan de richtlijnen van het merk. Dit kan door kleurgebruik, typografie, muziek en voiceover en wijze van animeren. Zo kan er zelfs een heuse animatie stijl ontstaan waarbinnen een reeks van boodschappen wordt gecommuniceerd. Dit geeft een versterking van de merkbeleving door consistentie

motion graphics - phc - animatie
motion graphics - phc - animatie
motion graphics - phc - animatie

Storyboarding

Het storyboard is hèt middel om alle ideeën en scénes in de goede volgorde te zetten. Zonder storyboard wordt de vertaling van de boodschap niet concreet. Noch voor de klant, noch voor ons. Het storyboard is de debrief op het script. Het storyboard is in feite een weergave van de film in stripvorm. Een noodzakelijk hulpmiddel om het filmplan te ontwikkelen, structureren en organiseren.

Full service bureau

Twisted is een full-service, award-winning digitaal bureau. We bieden creatieve, geavanceerde animaties voor een breed scala aan branches waaronder: biotech, farma en medisch/healthcare, lighting, consumer lifestyle, high tech en financieel.