Creatief digitaal bureau
voor online, video en animatie.

Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen geïntegreerde branding- en marketingcampagnes voor web, mobile, social en experiences (beleving). Wij doen dit door het vertellen van verhalen, helder design en met behulp van innovatieve techniek. Hands-on, no-nonsens en on-time.

Creatief digitaal bureau - Twisted websites

Wij helpen onze klanten hun merk succesvol te maken met digitale media.

Wij ontwikkelen responsive websites, webshops en mobile apps met als doel: een blijvende indruk achterlaten èn converteren! Om dat te bereiken richten wij ons op de user experience. We kijken naar wat de gebruiker nodig heeft èn verwacht. Daarom bedenken we slimme interaction designs. Onze designers zorgen samen met onze copywriters voor heldere communicatie om de juiste doelgroep te bereiken èn te raken. Device onafhankelijk natuurlijk; responsive webdesign is een vanzelfsprekendheid voor ons. Op desktop, tablet en mobile bieden we voor iedereen dezelfde, rijke, web-beleving.

Responsive websites example

Online strategie

Hoe versterk ik mijn merk? Ons werk is niet alleen onderscheidend, maar bovenal resultaatgericht. Naamsbekendheid verhogen, een sterker imago krijgen of meer sales/traffic genereren: wij geloven dat elke uiting die we maken een doel moet hebben. Om precies te weten wat er speelt, verliezen wij de technologische ontwikkelingen, online trends en innovaties geen moment uit het oog. We weten precies wat werkt en waarom.

One stop shop

Wij zijn niet alleen volkomen interactive; we hebben ook animatie als geen ander in de vingers. Hierdoor zijn we dus in staat om onze websites te voorzien van rich content. En dat is waardevol nu internet, televisie en mobile elkaar steeds meer overlappen. Ons team bestaat uit designers, storytellers, animators, web developers en online strategen. Hoe verschillend we ook zijn, we hebben één ding gemeen. Dat is een passie voor technologie en digitale media. Innoveren zit in ons DNA.

Animaties en websites - One Stop Shop

Clients

Wij werken voor fantastische klanten als Philips, Eindhoven Airport, CZ, Snapon, en De Lage Landen. Nieuwsgierig naar wat we maken voor deze merken? Bekijk dan ons portfolio.

We inspireren en boeien met creatieve content.

Om écht impactvol te zijn en de gebruiker recht in het hart te raken, zijn veel van onze websites voorzien van rich content; virtual reality & augmented reality3D animaties, motion graphics, videoproducties, films, commercials of corporate video’s. Deze digitale media produceren we zelf zodat we dit naadloos kunnen integreren in de websites. Daarnaast gebruiken we de media voor content marketing. We zetten alle mogelijke kanalen in om deze content te verspreiden en het bereik ervan te vergroten.

Als je het kunt voorstellen kunnen wij het maken

Visuele effecten drijven we tot het uiterste. Onze animatie-expertise maakt het mogelijk om films te maken waarin alles kan. Onze 3D-creaties worden gebruikt in commercials, productpresentaties en architectuurproducties. Daarnaast gebruiken we 3D-animatie maar al te vaak om producten te pre-visualiseren.

Creatief digitaal bureau voor 3D creaties

Studio the Village

In ons nieuw pand beschikken wij over een eigen filmstudio met een oppervlakte van maar liefst 240m² (12,9 m x 20,1 m).

240m² studioruimte (12,9 m x 20,1 m) • Kleedruimte • Visagie • Laad & losruimte (maximale inrijd hoogte 3,9m) • Veilige hoogte onder dakbalken 4,34m • Basis stroomvoorziening aanwezig: 2x 32 Ah | 2x 16 Ah (Overig stroom op aanvraag.) • Rolsteiger en ladder aanwezig • Parkeerplaats op eigen terrein • Wifi • Catering opties op verzoek • Ligging aan rondweg van Eindhoven op 10 minuten van N2.

Deze studio is te huur per dag/week. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)40 294 00 40 of per e-mail info@twisted.nl