Blog: the latest and greatest from the Twisted crew. Hier tref je regelmatig onze updates aan: Wat zijn we aan het doen? Wat houdt ons bezig? Nieuwe klanten die we verwelkomen. Of gewoon een goed recept of lekkere olijfolie.

29 november 2011

The Recruit wint Gouden Toga.

Deterink wint De Gouden Toga met de door ons ontwikkelde wervingscampagne The Recruit! Uitgereikt door het vakblad Mr.

Jurycommentaar campagnebeeld:
“Hoewel het idee van een filmposter al vaker is toegepast is deze advertentie toch uiterst herkenbaar. Mede daardoor heeft deze een krachtige uitstraling. Elke vrouw wil wel op zo’n kantoor werken samen met Leonardo di Caprio. En misschien is dat voor mannen ook wel het geval. De kracht van de boodschap kan niemand – ook in die context- ontgaan: the recruit now hiring! Dat prikkelt jongeren ongetwijfeld.”

Jurycommentaar recruitmentsite:
“Mooi gemaakt en gevarieerd vormgegeven met een cinematografisch concept en met een duidelijke koppeling met de printuitingen. Opvallend is het dat er relatief weinig informatie over het kantoor – of over de sollicitatiewijzen – zelf wordt gegeven. Kennelijk wordt gekozen voor originaliteit en beeldvorming. De navigatie is publieksvriendelijk en goed georganiseerd. De site is niet in flash gebouwd dus ook goed benaderbaar op mobile devices.”

De jury beoordeelde op zes criteria: vormgeving, originaliteit, kracht van de boodschap, stopping power, doelgroepgerichtheid en effectiviteit.

Lees er meer over op ed.nl en op mr-online.nl